Velkommen til min beskjedne nettbutikk!

Her ønsker jeg å dele min store lidenskap med dere når det kommer til håndarbeid. I nettbutikken kan du virkelig finne noe som vil glede hele familien.
Mine eksklusive håndstrikkede produkter er strikket i et 100% røykfritt hjem.
Hvert av de unike håndstrikkede produkter er en representasjon av omsorgen og kjærligheten jeg investerer i å skape og levere det vakreste produktet jeg kan.

På tide å bli kjent.


Jeg heter Jurga. Jeg bodde i Bergen i 8 år. Jeg kommer til å se tilbake på disse årene som noen av de mest fantastiske i mitt liv, fordi at det er her mine to barn, Emma og Justin, er født. Jeg har alltid vært fascinert av det å skape. Strikk representerer det skapende og tradisjonelle i vårt hektiske samfunn.
Jeg startet med strikking i Bergen, da barna mine ble født, og så fikk jeg forespørsler om å strikke lignende plagg for andre. Jeg var glad i å sette meg ned å strikke litt når lille snupp hadde lagt seg eller rett og slett når jeg trengte en kjapp pause. Men etterspørselen ble enorm, og veien videre gikk fort. Så da kom jeg på idéen om å prøve å selge mine strikkeplagg. Det hele førte til suksess og fulltidsjobb. Å skape noe selv er utrolig givende og gøy. Det er noe å være glad for og stolt av. Strikking dreier seg rett og slett om hverdagsglede.
Norge har blitt mitt andre hjem. Imidlertid kom besteforeldre til barna våre i Litauen i en situasjon der de ikke kunne ta like stor del i barnebarnas liv som vanlig. Vi bodde langt fra hverandre, og det ble vanskelig å holde kontakten. Derfor har vi bestemt oss for å reise tilbake til Litauen. Da vi kom tilbake hit, ble vår lille gutt som heter Tom født. I Litauen kan besteforeldre få klemme sine tre barnebarn igjen og styrke samholdet.
I Litauen bestemte jeg meg for å fortsette å følge min drøm om å drive min egen virksomhet og skape mine helt unike strikkeplagg. I over 8 år har jeg samlet solid kunnskap og erfaring om strikk og garn, og åpnet min nettbutikk for garn, strikkeutstyr og inspirasjon. Nære verdier er populært igjen.
Er du glad i å strikke, eller har du lyst til å lære det? Her legger jeg løpende ut videoer som presenterer produkter jeg har i nettbutikken, nyttige veiledninger og råd (norsk versjon av nettbutikken lanseres snart).
Strikk går aldri av moten, og i min nettbutikk selger jeg strikkegarn til alle årstider, til enhver stil og til alle anledninger. Rimelige priser og tilbud finner du hos meg hele året rundt. Den letteste og tryggeste måten å handle på nettet: www.siulumazgas.lt

Jeg er glad i å strikke, og jeg synes at det er veldig kjekt å strikke på bestilling. Uansett hvilken type strikk du foretrekker er det bare å ta kontakt med meg.
Ønskes andre fargekombinasjoner, størrelser, er det bare å sende en forespørsel.
Jeg håper du finner noe du liker, og tar imot ønsker om nye strikkeprosjekter fra dere!
Imidlertid håper jeg at avstanden ikke skal være til hinder for å fortsette å strikke for dere og pakke dere inn i lune strikkeplagg.
Jeg synes det er viktig å opptre sosialt ansvarlig, derfor deler jeg av og til strikkeprosjektene mine med flere dyktige kvinner som er i en vanskelig økonomisk situasjon.


Strikking kan nemlig være svært så sosialt! En hjertevarm takk til dere alle fantastiske strikkekollegaer, som får strikkeglede og tjener ekstra penger. Ved å kjøpe strikkevarer vil du ikke bare pakke deg inn i varme, myke kvalitetsplagg, men også bidra til å trygge deres økonomi.

Alle bestillinger faktureres. Når din bestilling er sendt meg, vil du motta en fullstendig ordrebekreftelse pr. e-post. Ordrebekreftelsen inneholder all informasjon knyttet til din bestilling, og jeg oppfordrer deg til å sjekke at bestillingen er korrekt.
Alle unike strikkeplagg sendes direkte fra Litauen, med rekommandert post, innen 14 dager etter betaling.
Etter at jeg har sendt produktet, sender jeg deg sporingsnummeret via e-post.
Ta gjerne direkte kontakt med meg, så hjelper jeg deg videre på veien: post@hjemmestrikk.no
Jeg kontakter deg som regel innen 1 virkedag. Jeg gleder meg til å høre fra deg!